Studená kuchyně
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík je král mezi touto oblíbenou přílohou. Je vyroben s bílého pečiva bez přidané mouky a kvasnic. Je nakypřen bílky a žloutky. Je uvařený v páře konvektomatu. Cena je za 1kg. To znamená, že cena za porci se pohybuje mezi 20-25kč. Minimální objednané množství je 3kg
Mísa anglického rostbeafu
Jedná se o studenou mísu upečeného roštěnce. Rostbeaf je upečen v konvektomatu za velmi nízké teploty. Předtím je marinován v marinádě s hořčicí, barevným pepřem, mořské soli a olivovém oleji. Maso je šťavnaté a křehkké, načervenalé barvy. Váha mísy je 1-1,2kg.
Mísa masových pikantních kuliček plněných sušenou švestkou
Mísa masových pikantních kuliček plněných sušenou švestkou
Sýrová mísa 1200g
Sýrová mísa 1200g
Zabijačková mísa 1800g
Zabijačková mísa 1800g
Obložené chlebíčky
Obložené chlebíčky
Uzeninová mísa 1500g
uzeninová mísa 1500g
Zelný salát
Různé druhy zelných salátu-s mrkví, s křenem, koprem, koleslav.
Zeleninový salát
Zeleninový salát s okurkou, kapii, rajčaty, ledovým salátem a vinným drezingem.
Salát (Tzaciki)
Osvěžující lehkký salát s okurkou, řeckým jogurtem, čínským zelím, česnekem a koprem.